Hoe kan je een lange ladder uitschuiven?

Hoe kan je een lange ladder uitschuiven?

Als je ergens hoog boven de grond werkt in de regio rond Breda of ergens anders, is een lange ladder je beste vriend. Maar een ​​lange ladder rechtop krijgen, kan wat spierkracht vergen. Omdat de ladder zwaar is moet je, voordat je probeert de lange ladder te plaatsen, ervoor zorgen dat je in voldoende fysieke conditie bent om de klus te klaren. Gebruik vervolgens deze trucjes en veiligheidstechnieken om de ladder te plaatsen en uit te schuiven. Lukt het niet? Overweeg dan om een rolsteiger te huren in Breda.

Kies een locatie

Je hebt waarschijnlijk al een doelgebied voor het positioneren van je ladder. Misschien maak je je dakgoten schoon, repareer je een raam of klim je naar het dak om een ​​reparatie uit te voeren. In dat geval moet je eerst een ​​veiligheidscontrole uitvoer voordat je de ladder plaatst en uitschuift. Blijf altijd uit de buurt van hoogspanningslijnen omdat de ladder de lijnen kan raken, of je kunt de lijnen per ongeluk aanraken of grijpen.

Je hebt ook een vlakke, stevige grond onder je ladder nodig. Het is verleidelijk om hout of een ander materiaal te gebruiken om de grond te egaliseren, maar dat verhoogt het risico op kantelen of glijden.

Plaats de ladder

Nadat je de ladder naar de ideale locatie hebt gedragen, plaatst je de lange ladder op de grond die zich van het gebouw af uitstrekt. De voeten moeten worden geschoord tegen het huis waar je de ladder wilt plaatsen. Dit voorkomt dat de unit verschuift tijdens het optrekken van de ladder. Die spanning maakt het ook gemakkelijker om dat zware gewicht tegen het huis te tillen.

Breng de ladder langzaam omhoog

Begin aan het einde van de ladder die weg is van het huis. Je wilt het uiteinde vastpakken en van de grond tillen. Ga door met het optillen van de ladder boven je hoofd door hand over hand te werken en gaandeweg de sporten lager op de ladder vast te pakken. Druk de ladder in de richting van het huis om druk te creëren, waardoor je de ladder omhoog kunt brengen zonder dat deze verschuift. Andere apparatuur voor dit soort klussen kun je huren bij Spapens Machinehandel.

Voltooi de positie van de ladder

Zodra de ladder rechtop staat en tegen het huis rust, kun je de onderkant van de ladder voorzichtig optillen en van het huis wegbrengen. Je wilt dat de ladder in een hoek van ongeveer 75 graden staat voor de beste stabiliteit.