Drie dingen voor je nieuwe huis

Drie dingen voor je nieuwe huis

Verhuizen? Dit is hét moment om je oude meubels te vervangen door nieuwe. Als jij een geheel nieuwe look wilt creëren in je woning, dan zijn er een aantal items die niet aan je huis mogen ontbreken. Sommige zijn functioneel, sommige zijn tijdloos en sommige zijn gewoon te mooi om niet in huis te halen! Wij zetten drie onmisbare dingen voor je nieuwe woning voor je op een rij.

Suar epoxy tafels op maat

Van de vele dingen die je misschien in je nieuwe huis wilt hebben, is er niets dat het eleganter maakt dan een epoxy tafel. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige, massieve suar epoxy tafel. Die handgemaakte tafels zijn perfect om een stukje natuur in huis te halen en je huis- of eetkamer een chique look te geven. Ze zijn ontworpen met rijke en donkere platen van suar met je kleurkeuze van epoxyhars in het midden. Je kunt je suar tafel ontwerpen en uit een breed scala aan massief houten artikelen kiezen. De variatie aan natuurlijke materialen, kleuren, en texturen verzekeren je ervan dat je tafel altijd uniek is.

Een elektrische kookplaat

Met geavanceerde en moderne kookplaten kun je binnen enkele minuten genieten van je beste gerecht. Een elektrische kookplaat kan daarom een belangrijke vereiste zijn voor je nieuwe keuken. Ze zijn gemakkelijk en veilig in gebruik, verbranden niet direct fossiele brandstoffen en zien er schoon en strak uit in je keuken. Sommige elektrische kookplaten hebben zelfs ingebouwde afzuiging, zodat je ze op een kookeiland kunt installeren zonder een traditionele afzuigkap.

Een mooi tapijt

Vloerkleden zorgen voor comfort en warmte in huis. Ze verbinden ook de hele kamer aan elkaar. Je kunt uit verschillende patronen, kleuren, maten of materialen kiezen die bij je kamerverf of meubels passen. Als je bank bijvoorbeeld basic is, breng je kamer dan tot leven met een tapijt met een patroon. Met zoveel verschillende maten die verkrijgbaar zijn, kun je altijd een vloerkleed kiezen dat groot genoeg is om ervoor te zorgen dat het je woonruimte naar wens dekt. Kies voor een hoogpolig kleed voor extra warmte en een zachte touch of een laagpolig kleed dat eenvoudig te reinigen is