Ik kom kantoorruimte tekort: wat nu?

Ik kom kantoorruimte tekort: wat nu?

Heb je een bedrijf en heb je tijdelijk extra kantoorruimte nodig? Of werk je thuis en zoek je een plek om rustig je werk te kunnen doen? Dit artikel biedt uitkomst: wij vertellen je namelijk precies hoe jij meer kantoorruimte kunt creëren!

Mobiele units plaatsen

We geven je direct het antwoord op de vraag: plaats een mobiele unit! Een kantoorunit kun je gemakkelijk plaatsen naast je bestaande kantoorpand en zijn bovendien geschikt voor verschillende soorten doeleinden: je zou het bijvoorbeeld ook als extra klaslokaal kunnen gebruiken. Mobiele kantoorunits zijn ook geschikt om in de achtertuin te plaatsen wanneer je een bedrijf aan huis hebt of een rustige thuiswerkplek wilt creëren. Lijkt dit je wel wat? Dan kun je een container unit huren bij bedrijven zoals Dit Is Plek. Super handig!

Hoe ziet een kantoorunit eruit?

Kantoorunits zijn er in verschillende soorten en maten, afhankelijk van wat je nodig hebt. De container unit bestaat doorgaans uit een keuken, toilet en werkruimte. Sommige containers zijn uitgerust met een ingebouwde verwarming, maar mocht je de warmte of juist airconditioning missen, kun je dat makkelijk laten installeren! Wist je dat er ook kantoorunits zijn speciaal voor vergaderingen? Deze container units hebben dan plek voor een grote tafel en eventueel een TV waarop je jouw presentaties laat zien. Of je nou een grote kantoorruimte met alles erop en eraan zoekt of een compacte unit volstaat – voor iedereen is er een geschikte container unit!

Kantoorunits: ga je voor kopen of huren?

Kantoorunits kun je zowel huren als kopen. Wanneer je ondernemer bent en een kantoorunit in de tuin wilt plaatsen, kun je deze het beste kopen. Ook is het slim om te kopen wanneer je investeert in een ander soort container unit, zoals een zorgwoning; dit soort units heb je vaak langer nodig, waardoor kopen op den duur goedkoper is dan huren. 

Heb je een bouwbedrijf en zoek je een mobiel kantoor dat je gemakkelijk van project naar project kunt verplaatsen? Ook dan is kopen een goede optie!

Het huren van een container is dan weer een mogelijkheid wanneer je door een verbouwing tijdelijk een ander onderkomen nodig hebt of wanneer je het eerst eens wilt uitproberen.